lauantai 15. helmikuuta 2014

Viikonloppu Bergenissä

Me oltiin taas käymässä Bergenissä, Stefin tyosopimus on nyt allekirjoitettu ja muutto Bergeniin sen myotä varmistettu. En malta odottaa että päästään muuttamaan taas sivistyksen pariin. Alla video viime viikonlopun reissustamme.


Vielä pari extra kuvaa reissustamme. :)






6 kommenttia:

  1. Moikka! olen jo tovin seurannut videoitasi, hirmu aitoja ja aiheet vaihtelevia, tykkään kovasti! :) Ootko ajatellut että tekisit joskus sellaisen kysymys/vastaus -postauksen jonka puolesta sua voisi haastatella lisää..? Mukavaa kevään alkua sinnekin! -pp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauheasti ihanasta kommentista! Joo oon ajatellut tehdä kysymyspostauksen, itse asiassa nyt olis hyvä tilaisuus tehdä se kun sain just 200 tilaajaa täyteen. :) Ja mukavaa kevään alkua sinullekkin. :)

      Poista
  2. Hei nyt mun on pakko kysyä (ku oon repiny täällä hiuksiä päästäni ku näytät jostain niin tutulta) että ootko alunperin mistäpäin?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen :D Oon syntyperänen Helsinkiläinen, tarkemmin sanottuna Herttoniemestä. Osuko ees lähelle? :D

      Poista
    2. Noei kyllä lähellekkään:D Ite asun Savossa ja näytät ihan yheltä lukioaikaiselta rinnakkaisluokkalaiselta:D Ehkä sulla on kaksoisolento täällä savon mualla tai jottain :)

      Poista
    3. Haha :D Ehkapa. Siella liikkuu sitten hyvannakosta porukkaa.. :P:D

      Poista