lauantai 28. kesäkuuta 2014

Päivä elämässä

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa kuinka tyytyväinen olen että voin käyttää ä ja ö kirjaimia ilman kauheaa kopioi+liitä häsläämistä. Niille jotka eivät tiedä oli entinen läppärini ostettu Hollannista, jonka takia ei kyseisiä kirjaimia näppäimistöstä löytynyt. Ja kuten vlogin toisessa osassa kerron hajosi vanha läppärini viimenkin totaalisesti ja jaamme nyt mieheni käytössä olleen läppärin (josta löytyy siis ä ja ö). Olisin voinut aiemminkin käyttää tätä konetta esim. blogitekstien kirjoittamiseen, mutta jääräpäisesti halusin käyttää omaa läppäriäni jonka niksit ja oikut tunsin läpikotaisesti. Voiko tietokoneeseen kiintyä?

Jouduin toteuttamaan tämän videon kahdessa osassa, sillä windows live movie maker ei suostunut tallentamaan kokonaista videota jonka kokosin aikaisemmin kertaalleen editoiduista kännykällä kuvaamistani pätkistä videon formaatin vuoksi. Editoin ensin videoni aina pienemmissä osissa valmiiksi ja lopuksi liitän ne yhdeksi videoksi, sillä erittäin pitkää videota editoidessa movie maker usein ilmoittaa että jokin pätkistä on viallinen ja se täytyy poistaa. Yritin myös convertoida editoimani pätkät, mutta klippien laatu kärsi niin paljon että hyvä jos niistä sai mitään selvää.

Huomasin muuten sattumalta että olin kuvannut edellisen My day-videoni melkein täsmälleen vuosi sitten! Hauska yhteensattuma mielestäni.
 
 
 
Toivottavasti tykkäsitte ja nähdään taas ensi kerralla!

xo Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti